Verkeersregelaars.

Gecertificeerde verkeersregelaars zijn bijna onmisbaar in het dagelijks leven. Het is een vereiste vanuit de overheid om verkeersregelaars in te zetten tijdens bouw- en infrastructurele projecten, maar ook voor kleine- en grootschalige evenementen. Denk hierbij aan grootschalige dance- en muziekfestivals, concerten, marathons, voetbal-,hockey, turn en basketbalwedstrijden.

Professioneel en gecertificeerd.

De gecertificeerde verkeersregelaars van Bureau Verkeersregelaar Nederland zijn professionals in het veilig en dynamisch verkeerregelen. Verkeerregelen is een vak apart, een vak dat onze medewerkers als geen ander begrijpen. Al onze verkeersregelaars zijn VCA-gecertificeerd(opgeleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu) en allemaal voorzien van een volledig (geel en reflecterend) kledingpakket die aan de regels voldoet van het CROW.  

Naast veiligheid vinden wij beleving, sociaal aspect en kennis belangrijk. Tijdens uw evenement of bouw- en infrastructurele projecten zijn wij veelal het eerste aanspreekpunt voor bezoekers of weggebruikers.

Innovatief en duurzaam

Een partner die de focus legt op ontwikkeling en innovatie. Wij dragen bij aan een duurzame uitvoering van het project!

Leverbetrouwbaarheid

Een van onze USP’s is dat wij altijd leveren!

Samenwerking & partnership

Wij leggen de focus op u als klant, zodat u zich kan bezighouden met uw core business. Dat is waar wij in een partnership voor staan, wij staan klaar voor u!

Bedankt voor uw contactaanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Rience Schurman

Coordinator Verkeersregelaars

Heeft u meer informatie nodig? Bel ons geheel vrijblijvend op!