Poortwachters.

Poortwachters zijn onmisbaar om de logistieke stromen tijdens klein- en grootschalige bouwprojecten in goede banen te begeleiden. Onze poortwachters zijn gecertificeerde verkeersregelaars, wat essentieel is om het vrachtverkeer vanaf de openbare weg te begeleiden naar het bouwterrein. Onze poortwachters zorgen ook voor het in- en uitschrijven van het personeel dat werkzaam is op het bouwterrein, zorgt dat iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften voldoet en is de rechterhand van de hoofduitvoerder.

Servicegericht en met oog voor veiligheid.

Onze poortwachters zijn communicatief sterk,weten de vraag vanuit de organisatie te vertalen op de werkvloer, zijn proactief en alert. Onze medewerkers zijn getraind op de meest uiteenlopende situaties op de werkvloer en zijn voornamelijk goed voorbereid.  

Naast veiligheid vinden wij beleving, het sociaal aspect en kennis belangrijk. Tijdens uw bouw- en infrastructurele projecten zijn wij veelal het eerste aanspreekpunt voor bezoekers of weggebruikers.

Innovatief en duurzaam

Een partner die de focus legt op ontwikkeling en innovatie. Wij dragen bij aan een duurzame uitvoering van het project!

Leverbetrouwbaarheid

Een van onze USP’s is dat wij altijd leveren!

Samenwerking & partnership

Wij leggen de focus op u als klant, zodat u zich kan bezighouden met uw core business. Dat is waar wij in een partnership voor staan, wij staan klaar voor u!

Bedankt voor uw contactaanvraag! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Evani Wouter

Operationeel directeur

Heeft u meer informatie nodig? Bel ons geheel vrijblijvend op!