Kassamedewerkers.

Kassamedewerkers worden veelal ingezet tijdens evenementen, festivals, concerten en bij pendeldiensten. Om de druk tijdens evenementen weg te nemen bij parkeerplaatsen zetten wij ervaren medewerkers in om de financiële stromen goed te beheersen. De kassamedewerkers scannen tickets bij pendeldiensten of parkeerplaatsen, rekenen parkeerkaarten af, maar zorgen ook voor de financiële afwikkeling op parkeerterreinen tijdens evenementen.

Betrouwbaar en persoonlijk.

Onze kassamedewerkers zijn betrouwbaar en professioneel als het gaat om het werk met financiële stromen en gegevens. Onze kassamedewerkers combineren ervaring en professionaliteit met een grote dosis aan gastvrijheid. Onze medewerkers zijn proactief, communicatief sterk en bovenal duidelijk. Naast veiligheid vinden wij beleving, het sociaal aspect en kennis belangrijk. Tijdens uw evenement zijn wij tenslotte het eerste aanspreekpunt voor bezoekers.

Innovatief en duurzaam

Een partner die de focus legt op ontwikkeling en innovatie. Wij dragen bij aan een duurzame uitvoering van het project!

Leverbetrouwbaarheid

Een van onze USP’s is dat wij altijd leveren!

Samenwerking & partnership

Wij leggen de focus op u als klant, zodat u zich kan bezighouden met uw core business. Dat is waar wij in een partnership voor staan, wij staan klaar voor u!

Bedankt voor uw contactaanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Russell Wouter

Manager Operations

Heeft u meer informatie nodig? Bel ons geheel vrijblijvend op!