Servicemedewerkers.

Servicemedewerkers worden veelal ingezet om informatie aan te schaffen wanneer de situatie daarom vraagt. Onze medewerkers worden nu veelal ingezet om de COVID-19 maatregelen te handhaven. Servicemedewerkers zijn er voor eenrichtingswegen, voor fietsers en bromfietsers te verzoeken om af te stappen om zo meer ruimte te creëren voor voetgangers. Servicemedewerkers worden ook ingezet bij grote locaties en evenementen om ervoor te zorgen dat bezoekers goed worden geïnformeerd en verwezen worden naar de juiste locaties.

Sociaal en communicatief sterk.

Het begeleiden van voetgangersstromen,informatie verschaffen en ondersteuning van regel- en wetgeving vanuit gemeentes en de overheid behoort tot de werkzaamheden van onze medewerkers.Onze servicemedewerkers worden getraind het de-escalerend handelen naar personen, zijn sociaal en communicatief sterk. Wij vinden het belangrijk dat personen goed en duidelijk worden geïnformeerd op een professionele wijze zoals u dat van ons mag verwachten. Naast beleving, het sociaal aspect en professionaliteit vinden wij veiligheid en het subjectieve veiligheidsgevoel belangrijk in onze dienstverlening.

Innovatief en duurzaam

Een partner die de focus legt op ontwikkeling en innovatie. Wij dragen bij aan een duurzame uitvoering van het project!

Leverbetrouwbaarheid

Een van onze USP’s is dat wij altijd leveren!

Samenwerking & partnership

Wij leggen de focus op u als klant, zodat u zich kan bezighouden met uw core business. Dat is waar wij in een partnership voor staan, wij staan klaar voor u!

Bedankt voor uw contactaanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Russell Wouter

Manager Operations

Heeft u meer informatie nodig? Bel ons geheel vrijblijvend op!