BVN Events

Als opdrachtgever heeft u maatregelen nodig om de vervoersstromen rondom evenement in goede banen te leiden. Het inzetten van enkel gecertificeerde verkeersregelaars is niet meer voldoende. Het inzetten van verkeersmaatregelen, het strategisch inzetten van parkeerplaatsen, het vervoeren van mensen met pendeldiensten of het faciliteren van een tijdelijke fietsenstalling is essentieel bij grote en kleine evenementen. Door middel van het inzetten van sociaal hooggekwalificeerd personeel, materialen, het opstellen van strategische en operationeel mobiliteitsplannen zijn wij in staat u volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit tijdens uw evenement.

De beleving van het festival voor de bezoeker begint buiten het festivalterrein, als de bezoekers ons als eerst tegenkomt. Door onze manier van samenwerken, leveren wij een bijdrage aan de festivalbeleving van uw bezoeker.

Wij kunnen een goede voorbereiding garanderen, leveren maatwerk en door onze manier van werken, zorgen wij uiteindelijk voor een succesvolle uitvoering waarin veiligheid voorop staat. Door onze manier van communiceren, onze werkwijze en kwaliteit weet u zeker dat uw evenement in onze handen meer dan veilig is.

null

Joey Mahadewsing

Director of Events

Meer informatie?
Bel direct met onze project manager:
+ 31 (0)20 76 07 16 0
of vul het contact formulier in:

velden met een * zijn verplicht.