BVN Infra

Bij zowel klein- en grootschalige infrastructurele projecten worden de verkeersregelaars van BVN ingezet. De verkeersregelaars van BVN zijn getraind om dynamisch verkeer te regelen. BVN traint en leidt zijn personeel zelf op. Dit om te blijven voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die er gesteld worden van de opdrachtgevers en natuurlijk wet- en regelgeving. Het dynamisch verkeerregelen is essentieel voor de veiligheid van de weggebruikers.

BVN werkt vanuit partnership ‘samen, zo denken wij altijd met de opdrachtgever mee en adviseren wij. Door samen te werken met de opdrachtgever, kunnen wij samen knelpunten en risico’s herkennen. Zo kunnen wij een langdurige samenwerking garanderen.

Motordiensten

Om de evenementenbranche en de infra-branche te voorzien van alle gemakken, heeft BVN ook motors in dienst om de klant optimaal te voorzien. Deze motors van BVN worden ingezet bij wielerwedstrijden, marathons, maar ook voor calamiteiten.

De motors zijn bestickerd met reflecterend rood materiaal en hebben allemaal een zwaailamp. Zo is het mogelijk om de motordiensten van BVN aan te vragen. Motordiensten kunnen optimaal en efficiënt ingezet worden bij het begeleiden.

Wilt u gebruik maken van de motordiensten van BVN? Bel 020-760 71 60 of mail naar events@bureauverkeersregelaar.nl voor het maken van een afspraak.

IMG_7347aaa