Vervoer

Bureau Verkeersregelaar Nederland zorgt voor een goede organisatie van de pendeldiensten bij festivals. Een goede bereikbaarheid en goed vervoer vanaf pendelhaltes naar het festival en terug is één van de dingen dat uw bezoeker bijblijft. Bureau Verkeersregelaar Nederland werkt samen met professionele partners om ervoor te zorgen dat wij het juiste pendelvervoer verzorgen voor uw evenement.

Wilt u pendeldiensten inzetten?
Bureau Verkeersregelaar Nederland werkt samen met u aan een goed vervoersplan van uw bezoekers. Dit betekent dat wij niet enkel een route uitstippelen vanaf een station naar het festival en terug, wij kijken ook naar de bezoekersstromen, de capaciteiten van de bussen en eventuele afwijkingen binnen onze prognoses. Op deze manier kunnen wij makkelijk inspelen op onvoorziene situaties. Kortom wij denken aan alles!

Medewerkers
Om ervoor te zorgen dat de financiële afwikkeling wordt gecoördineerd, dat het afrekenen van de kaartjes en de controle daarvan goed verloopt zet Bureau Verkeersregelaar Nederland ook medewerkers in. Bus coördinatoren, financiële medewerkers en verkeersregelaars zetten wij in, om ervoor te zorgen dat de bezoekers snel en veilig worden geholpen.

Ticket verkoop
Wij kunnen online tickets verkopen voor uw evenement, zodat de bezoekers al online een ticket kunnen bemachtigen voor de heen- en terugreis van het evenement. Dit versneld het proces op de dag zelf en maakt ook goed inzichtelijk hoeveel bezoekers we verwachten met de bus.

Bus-app
Met de vernieuwde bus-app kunnen we op elk gewenst moment bekijken hoeveel bezoekers er reizen, of hebben gebruik gemaakt van de pendeldiensten. Zo kunnen we bij een festival goed inschatten hoeveel personen er tijdens de instroom gebruik hebben gemaakt van de pendeldiensten en kunnen we goed inspelen op de uitstroom van evenement.

null

Russell Wouter

Project Manager

Meer informatie?
Bel direct met onze kantoor:
+ 31 (0)20 76 07 16 0
of vul het contact formulier in:

velden met een * zijn verplicht.