Project Management

De projectmanagers beheersen de projecten. Het is de manier waarop projecten georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond worden. De projectmanager leidt daarbij de projecten met de daarbij horende teams en coördinatoren. De projectmanager staat in contact met de organisatie, is het aanspreekpunt voor de overige betrokken overheidspartijen. Daarnaast stuurt de projectmanager de coördinator aan.

Voorbereiding
In de voorbereidingsfase van het evenement komen alle partijen samen en bespreken we de mogelijkheden qua mobiliteit, daarin worden de mogelijkheden en onmogelijkheden besproken voor de locatie van het evenement. De vervoersstromen moet uit elkaar getrokken worden om ervoor te zorgen dat we elke vervoersmiddel kunnen inrichten op of rondom de locatie. Onze ervaren projectmanagers zorgen er samen met u voor dat de locaties worden ingericht

Uitvoering
Tijdens de uitvoering van het evenement hebben we op basis van prognoses en inrichting van vervoersstromen de locaties bepaald voor uw bezoekers. De projectmanagers zorgen er samen met het team van coördinatoren voor een goede uitvoering op basis van de vooraf bedachte plannen. Op de dag zelf zijn onze projectmanagers het eerste contact tussen de uitvoering en overige partijen.

Nazorg
Ook na het evenement of infrastructureel project is het belangrijk om te evalueren of de voorbereiding en de geprognosticeerde maatregelen gewerkt hebben. In de afrondende fase of evaluatiefase komen we samen om te bespreken hoe het project is verlopen en of u tevreden bent met onze diensten. Door samen te evalueren en verbeteren zorgen we ervoor dat het volgend project naar een hoger level getild wordt!

null

Joey Mahadewsing

Director of Events

Meer informatie?
Bel direct met onze kantoor:
+ 31 (0)20 76 07 16 0
of vul het contact formulier in:

velden met een * zijn verplicht.