Het bedrijf?

BVN staat bekend als een bedrijf, dat jong en dynamisch is, veelzijdig en gericht op kwaliteit. BVN onderscheidt zich niet alleen met uitstraling, maar ook met benadering. Persoonlijke en communicatieve aspecten spelen daarbij een grote rol.

Onze diensten:

  • Landelijk gecertificeerde verkeersregelaars
  • Toezichthouders
  • Parkeerregelaars
  • Kassamedewerkers
  • Bouwruimers

Onze gecertificeerde verkeersregelaars worden overal in Nederland ingezet bij evenementen en infrastructurele projecten. BVN is een professional in het regelen van het verkeer bij elke opdracht, door de juiste personen aan te stellen voor de juiste projecten onderscheidt BVN zich. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteiten van onze werknemers te koppelen aan de toegewezen opdrachten.

 


Onze medewerkers?

Het verkeer regelen is mensenwerk. Dat is precies waar het om draait bij ‘BVN’ers. Om te beginnen met u als opdrachtgever. Wij nemen de tijd voor een kennismaking en horen graag wat uw plannen en ambities zijn. Wij bekijken locaties, stellen bezoekersprofielen op, bespreken scenario’s en gaan vervolgens hard voor u aan de slag.

Onze medewerkers combineren eigenschappen die u in eerste instantie misschien van een standaard verkeersregelaar niet verwacht: zij zijn sociaal, servicegericht en aan de andere kant glashelder, duidelijk en bovenal alert. Medewerkers zijn door hun opleiding en ervaring in staat de situatie te interpreteren. Zij vertonen een proactieve en tevens de-escalerende houding: zij staan er als het er op aankomt en aarzelen niet om in te grijpen wanneer de situatie dat vereist.