IMG_7382

BVN Events

BVN Events is zeer actief in de evenementen branche in Nederland. Zo leidt BVN het verkeer in goede banen bij de grootste evenementen in de Amsterdam Arena en de Heineken Music Hall als thuisbasis.

BVN staat bekend als een bedrijf dat jong en dynamisch is, veelzijdig en gericht op kwaliteit. BVN onderscheidt zich niet alleen met uitstraling maar ook met benadering. Persoonlijke en communicatieve aspecten spelen hierbij een grote rol. Verkeerregelen is mensenwerk en dat is precies waar het om draait bij BVN’ers.

BVN ontwikkelt verkeerscirculatieplannen waarin verschillende functies worden beschreven, zoals het beleid dat gevoerd wordt, het kader waaraan getoetst wordt en een plan waarin voorgenomen maatregelen beschreven zijn. Bij zowel groot- en kleinschalige projecten ontwikkelt BVN op aanvraag een dergelijk VCP.

Parkeerregelaars / Parkeerstewards

Tijdens uw evenement of project wilt u optimaal gebruik maken van de parkeerruimte die tot uw beschikking staat. BVN heeft jarenlang ervaring met het optimaal benutten van de parkeerruimtes.

Het begint bij de bewegwijzering, die geplaatst is door BVN. Zodra de bezoekers aankomen bij de parkeerruimte worden ze gastvrij ontvangen door onze medewerkers. BVN ontwikkelt niet alleen de bordenplannen, maar ook een parkeer en vervoersplan. De bezoekers moeten hierbij goed begeleid worden door de parkeerstewards van BVN.

Vanuit het samenwerken, bespreken wij alle mogelijkheden en bepalen wij de strategische inzetpunten van de parkeerregelaars.