BVN Infra

Gecertificeerde verkeersregelaars zijn bijna onmisbaar in het dagelijks leven. Het is een vereiste van gemeentes om gecertificeerde verkeersregelaars in te zetten tijdens bouw- en infrastructurele projecten, maar ook voor kleine- en grootschalige evenementen. Denk hierbij aan festivals, concerten, marathons, voetbal-, hockey, turn en basketbal wedstrijden maar ook tijdens grootschalige dance- en muziek festivals.

De gecertificeerde verkeersregelaars van Bureau Verkeersregelaar Nederland zijn professionals in het veilig en dynamisch regelen van het verkeer. Verkeerregelen is een vak apart, een vak dat onze medewerkers als geen ander begrijpen.  Al onze verkeersregelaars zijn VCA-gecertificeerd (opgeleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu) en allemaal voorzien van een volledig kledingpakket die aan de regels voldoet van het CROW.

Naast veiligheid vinden wij het sociaal aspect dat onze verkeersregelaars beheersen belangrijk. Tijdens uw evenement of bouw- en infrastructurele project zijn wij veelal het eerste aanspreekpunt voor uw bezoekers of weggebruikers. Onze medewerkers krijgen hier speciale trainingen voor.

Kennis maken met de kunde van onze verkeersregelaars?

null

Evani Wouter

Director of Infra

Meer informatie?
Bel direct met onze project manager:
+ 31 (0)20 76 07 16 0
of vul het contact formulier in:

velden met een * zijn verplicht.